Személyre Szabott Transzformációs Hipnózis Audió

Elmélyíti a Transzformációs Hipnózis Ülés alatt elindított változásokat.

Hogy új programod minél mélyebben, minél tartósabban beépüljön, ezért a találkozónk után, és az ott előjött dolgok, s a meghatározott céljaid alapján készítek Neked egy személyre szabott, egyedi hipnózis hanganyagot.

A Te feladatod az, hogy ezt legalább 21 napon keresztül minden nap meghallgasd.

A hanganyag elkészítését minden esetben legalább 1 Rapid Transzformációs Terápia ülés előzi meg!

25.000Ft

Hossza: kb. 25 perc
Hallgasd legalább 3 héten keresztül, minden nap

Hogyan működik?

A hanganyag utasításait követve könnyedén elérhető az a megváltozott tudatállapot, amiben sokkal hatékonyabban működik az új programok kódolása, a régi minták átírása. Az audiód első részében elcsendesítjük a zakatoló, kontrollál elmét, és előidézzük az alpha és théta agyi hullámokat, így az elméd megnyugszik, tudatalattid pedig sokkal befogadóbbá, nyitottabbá válik az új információkra, szuggesztiókra.

Ezután képzelj egy csodálatos, rendkívül hatékony relaxációt, ami közvetlenül a tudatalattidhoz beszél és minden egyes szavával elmélyíti Benned azt a változást, amire olyan régóta vágytál.

Szeretem ezt úgy megfogalmazni, hogy míg a hipnoterápiás ülés során a megfelelő irányba fordulunk, hogy elindulhassunk egy új úton, addig ezzel a hanganyaggal már kikövezzük, sőt lebetonozzuk Neked ezt az utat. Az utat, ami egészen pontosan, konkrétan az általad meghatározott célhoz vezet. – Hát nem csodálatos? Mindazonáltal Neked kell végig menni rajta!

A hipnózis és a saját hanganyagod sem varázsszőnyeg. Te is kellesz hozzá. 🙂 Viszont ha mindketten hozzátettük a saját részünket, elképesztő dolgok várnak Rád!

Maradt még kérdésed? Írj nekem és nagyon szívesen segítek!