A Transzformációs Terápiáról és Tréningről bővebben

Valami visszatart, félelmet vagy feszültséget okoz Benned, amit nem sikerül egyedül legyőznöd. Én pedig legelemibb feladatomnak tekintem, hogy megtaláljuk mi az, hogy megértsd miért és hogyan jött az életedbe, és hogy segítsek túllépni rajta.

A mélyen gyökerező, tudatalatti blokkok, traumák, a belénk táplált meggyőződések és hiedelmek mind-mind képesek arra, hogy elhomályosítsák bennünk a saját magunkról alkotott képet. Ezek azok a láthatatlan visszahúzó erők, amik a tudatalattinkban munkálva elfeledtethetik Veled, ki is vagy valójában, és hogy milyen az, amikor felszabadultan létezel.

A Transzformációs Terápia (RTT™) kiemelkedő eredményeket képes elérni, legtöbbször nagyon gyorsan, mindössze egy-három ülés alatt.
Ez azért lehetséges, mert ahelyett, hogy a tüneteket kezelnénk és a felszínen igyekeznénk változást létrehozni, a problémát kiváltó okot, a probléma gyökerét tárjuk fel a hipnózisos regresszió segítségével. 

Én hiszem azt, hogy nem születünk negatív hiedelmekkel, szokásokkal és meggyőződésekkel, hanem később sajátítjuk el őket. ElSAJÁTít, milyen érdekes kifejezés, nem? Magunkévá, sajátunkká teszünk olyan dolgokat, amikre korábban talán szükségünk volt, de ma, felnőtt életünkben csak gátolnak minket. Láthatatlan erővel húznak vissza és tartanak távol attól az élettől és érzésvilágtól, amire valójában vágyunk.

A Transzformációs Terápia során képes leszel tisztán rálátni ezekre a negatív hiedelmekre, szokásokra, meggyőződésekre
és traumákra. Majd a mély megértés, felismerés után át tudod fogalmazni őket, s segítek újraértelmezni és elengedni mindazt, ami elakadást okozott és amire már semmi szükséged. 

A folyamat következő részeként átprogramozzuk a mélyen futó programjaidat, mondhatni újrakódoljuk a tudatalattid működését.

 Ezután minden készen áll arra, hogy megváltozott meggyőződéseiddel, új, bátrabb és magabiztosabb önmagadként új utakra merj lépni.

A Transzformációs Tréninget követő coaching folyamat segít izgalmas, motiváló célokat kitűzni és megvalósítani őket. Mindvégig szem előtt tartva az egyik legfőbb meggyőződésemet, miszerint:

Csak olyan célért tudunk szenvedélyesen rajongani, aminek az eléréséhez jobb emberré kell válnunk.

A Rapid Transzformációs Terápia (RTT™) egy nemzetközileg elismert, díjnyertes módszer, mely a leghatékonyabb hipnoterápia, pszichoterápia, NLP (neuro-lingvisztikus programozás) és CBT (kognitív viselkedésterápia) elemeket kombinálja a modern idegtudomány alapelveivel.

Ezt a lenyűgözően gyors eredményeket hozó hibrid metodikát kapcsolom össze rendkívül jól bevált life- és business coaching módszerekkel, hogy miután megcsináljuk a naaagy válozást, új felismerésekkel gazdagodva, bátrabb és kiteljesedettebb önmagadként új útra is merj lépni.

A Transzformációs Terápia és a hozzá kapcsolódó tréningfolyamat páratlan eredményeket képes elérni, hisz a világ legerősebb gyógyító potenciálját – az elme és a tudatalatti működését – használja. A módszer túlmutatva a hagyományos hipnoterápiás gyakorlaton teljes megoldás-alapú megközelítést alkalmaz a gyors és tartós eredmények eléréséhez.

A Rapid Transzformációs Terápia (RTT™) az alábbi szerveknél szerzett
akkreditációt:

Mely területeken vannak még kiemelkedően gyors és tartós eredmények, tapasztalatok a hipnózis, a regresszió, az NLP és a kognitív viselkedésterápia elemeit ötvöző Transzformációs Terápia alkalmazásával?