Hogyan tudsz bejelentkezni?

Szolgáltatás igénybevételéhez, érdeklődéshez kérlek válaszold meg az alábbi pár kérdést:

Az űrlap elküldése után maximum 48 órán belül visszajelzek Neked, hogy tudunk-e időpontot egyeztetni az első beszélgetésre.
Addig is köszönöm szépen a nyitottságodat, nagy szeretettel várom, hogy személyesen is megismerjük egymást.

Elégedett ügyfeleim mondták

N.ÁGNES
Tovább olvasom
Talán nem túlzás azt állítani, hogy fenekestül felfordult az életem a terápiás hónap óta. Mondják, hogy az emberi elme bármire képes, de ezt testközelből megtapasztalni nagyon meghatározó volt. Mind a jó, mind a rossz irányba durván el tud minket vinni a fejünk - és ez velem sem volt másképp. Hálás vagyok Katának, hogy láthattam, miért is érzem magam úgy, ahogy. És hogy egészen másképp is tudom csinálni, mióta ezeket az okokat megoldottuk. A hanganyagot pedig azóta is hallgatom, mert nagyon jó, hogy van valami, ami bármikor képes erőt adni a mindennapokban, és emlékeztetni arra, hogy minden mindenre vagyok képes.
V.NOÉMI
Tovább olvasom
Nem tudom elég nyomatékosan kifejezni, mennyire ajánlom mindenkinek, hogy ne csak a fizikai, hanem a mentális állapotával is foglalkozzon. Ez létszükséglet. Én egyszerűen más ember vagyok, mióta felismertem ennek a fontosságát és Katával dolgoztunk azon, hogy hogyan fejthetem le magamról azt az állandó nyomást, stresszt, amit folyamatosan éreztem magamon. Ha lehetne, kötelezően előírnám mindenkinek, aki szellemi munkát végez vagy emberekkel foglalkozik.
P.RÉKA
Tovább olvasom
Egy ismerősöm ajánlotta Katát, hogy beszélnem kéne vele, amikor egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül. Az évekkel korábban diagnosztizált generalizált szorongásom csak rátett egy lapáttal a lelki problémáimra és konkrétan az összeomlás szélén álltam. Vagy a közepén 😀
Endre.v
Tovább olvasom
Amióta az eszemet tudom, probléma volt a testtartásommal. Beesett váll és mellkas. Gyógytornászok, fizikoterápiás kezelések végtelen sora állt mögöttem. Ez az egész nagyon negatív hatással volt a magánéletemre, a férfiasságom megélésre. Soha nem hittem volna, hogy a problémám nem testi, hanem lelki eredetű. Azt pedig végképp nem, hogy miután kiderült, miről van szó, a fizikai probléma is képes feloldódni. Holott gyerekkorom óta velem volt. Az, hogy azóta más ember lettem, egy nagyon enyhe kifejezés. Végre ki tudom magam húzni és a már szinte teljesen egyenes, büszke tartás nem csak ránézésre, hanem érzelmileg, belülről is egy óriási változás. Hálás vagyok, hogy megismertük egymást.
zsolt
Tovább olvasom
Kedves Kata, mindenekelőtt tele pozitív érzésekkel álltam fel a workshop végeztével. Mindig egy élmény, amikor kicsit ki tudunk tekinteni a hétköznapi rutinból és feltenni magunknak a kérdéseket. Tulajdonképpen miért is..., és azt miért.., aha, de miért...? Mit akarok mindezzel, mit akarok kihozni az életemből egyáltalán? Ami meglepetést okozott az mindenképpen az volt, amikor egymásról kellet képet alkotnunk. A csapat egyik része régóta ismeri egymást, a másik része viszont alig. Mind a régi, mind az új kollegák visszajelzései nagyon tanulságosak voltak. Tök jó volt a post it-es feladat is, végig gondoltatta a célokat időintervallumban is és fontossági sorrendben is és, hogy végül mi is az első és legnagyobb cél. Nem mellesleg a traininget fesztelen, oldott, laza hangulatban, mégis határozottan vezetted le, ami a nyugodt gondolkodást segítette. A kis chilles zenék is nagyon tetszettek, megteremtették a szükséges hangulatot. Hálás vagyok, hogy megismertük egymást.
karesz
Tovább olvasom
A workshop-pal kapcsolatban elsősorban a gyakorlatiassága tetszett, minden percét élveztem. Nem csak elméletet, hanem működő, és a hétköznapokban is használható tervet tudtunk készíteni, precíz instrukcióid alapján. Nagy előnye volt továbbá az is, hogy segített egymás jobb megismerésében és ezzel a csapat összekovácsolásában. Az egész rendezvény előkészítése, és levezénylése profi módon történt.
r.boglárka
Tovább olvasom
Kedves Kata! Nagyon élveztem az egész napot amit veled töltöttünk. Az egész nap hangulata és a bizalmi légkör megnyitott arra, hogy elmondjam a belsőbb gondolataimat. Az egész napos program a múlt, jelen és jövő dimenzióiban mozgott, úgy, hogy a jövőbeli terveimet segítse. Nagyon hasznos ötleteket és praktikákat kaptam. Köszönöm
Előző
Következő