Mesterségem címere: Transzformációs Tréner

Ez azt jelenti, hogy nem csak változni segítek, hanem átalakulni. Szintet lépni úgy, hogy az egész lényeddel feljebb emelkedsz. Nem a következő lépés megtételében támogatlak, hanem abban, hogy közlekedési eszközt válts. Ha eddig biciklivel mentél, ezután repülőre szállsz.

Miért? Mert képes vagy rá. Most is az lennél, csak valami visszatart. Korlátoz, lehúz. Nnna, ezt a korlátot, láthatatlan béklyót, Rád nehezedő súlyt keressük. Ezt fogjuk együtt lebontani, megsemmisíteni, eldobni.

Tudom, annyi féle önfejlesztést kipróbáltál már. Elolvastál egy rakás könyvet, túl vagy temérdek órányi motivációs hanganyagon, kívülről fújod a sikerszokások top20-as listáját, esetleg megfordultál már egy-két coachnál is, mégis van valami, ami mégsem akar átkattanni.

Ráadásul tudod, hogy több van Benned. Hogy teljesebb, igazibb életet is élhetnél. Én pedig tudom, hogyan! Milyen jó, hogy itt vagy. 🙂

Leendő és meglévő vállalkozóknak, vezetőknek, szolgáltatóknak és értékesítőknek segítek átformálni a gondolkodásmódjukat és újraírni tudatalatti programjaikat, hogy végre magabiztosan merjenek belevágni az előttük álló szintlépésbe – legyen is az akármekkora.

Olyan emberekkel dolgozom együtt, akik elhatározták, hogy valóságot építenek az álmaikból. Mint amilyen Te is vagy 🙂

A kulcs a tudatod - és a tudatalattid - erejében van.

Gondolkodtál már, milyen döntéseket hoznál, ha tudnád, hogy minden, amibe belefogsz, sikerül?

Bár én sem látok a jövőbe, de segítek egy olyan Én-képet kialakítanod, amivel az lesz a természetes, hogy jól érzed Magad. Milyen egyszerűnek tűnik, mégis a legtöbb ember esetében rettentő messze van a valóságtól, ugye? 

Az a célom, hogy jó érzéssel, önazonosan, egészségesen és bátran tudj működni. Hogy félretedd a mások ítéletétől való félelmet. Hogy megtapasztald, milyen érzés szabadnak lenni. S nem utolsósorban, hogy újradefiniáld mit tartaszt lehetségesnek. Az anyagiak, a kapcsolatok, az önismeret, a karrier és az egészség terén.

Kristálytiszta és bátor célokat határozunk meg Neked és aztán méltón megünnepeljük a megvalósításukat.

A közös munka során segítek felépíteni azt a magabiztosságot Benned, ami ahhoz kell, hogy végre flow állapotban működhess.

A probléma, ami akadályoz, ritkán a valós probléma. Legyen szó mentális vagy fizikai kihívásról, a kiváltó ok, a viselkedés vagy tünet gyökere legtöbbször a tudatalattiban keresendő. Ezzel a különlegesen hatékony, hibrid metodikával legtöbbször 1-3 alkalom alatt tudjuk hosszú évek, évtizedek problémáját véglegesen megszüntetni.

Közös munkánk főbb pontjai

1

Ismerjük meg egymást!

Az első találkozónk, ahol megbeszéljük, min szeretnél dolgozni, mit szeretnél gyökeresen megváltoztatni az életedben, és felvázoljuk a megoldás folyamatát

Helyszín: Telefonon / Zoom-on

2

Felkészülés a transzformációra / Coaching ülés

A második találkozónk, ahol mélyebben foglalkozunk a helyzeteddel, feltérképezzük a jelenlegi problémáidat, kihívásaidat, adott esetben egészségügyi helyzetedet, és kitűzzük a közös munka pontos célját, menetét. Leszerződünk a változásra!

Helyszín: Személyesen / Zoom-on

3

Transzformációs Terápia ülés

A harmadik találkozónk, ahol a hipnózis és a regeresszió eszközeinek segítségével feltárjuk a problémád valós okát, gyökerét. Hogyan működik? A hipnózis során rálátsz azokra a múltbeli eseményekre, amik a tudatalattidban megbújva a mai napig negatívan  befolyásolhatják az életedet és észrevétenül is meghatározzák a működésedet.

Az ülés legizgalmasabb része ez a felismerés, ami:
– segít feloldani hosszú évek, akár évtizedek óta halmozódó sérelmeidet
– rendkívül hatékony módon segít feldolgozni a Téged ért traumát
– képes ledönteni belső gátjaidat, korlátozó hiedelmeidet
– rámutat egészségügyi vagy lelki problémáid, kihívásaid valós okára, és segít újraértelmezni azt
– újraépíti az énképedet és az önbizalmadat, a legmélyebb szinten.

Ezután a neurolingvisztikus programozás (NLP) és a kognitiv viselkedésterápia (CBT) eszközeit alkalmazva átírjuk a tudatalattid működését, úgymond újra programozzuk az elmédet. Így tudjuk elérni azt, hogy akármilyen trauma, életesemény vagy meggyőződés okozta az eddigi problémádat, vagy tartott vissza attól, hogy egy sokkal magasabb szinten éld az életed, az egyszer s mindenkorra oda kerül, ahová tartozik: a múltba. A jelenedet pedig végre azok a meggyőződések fogják meghatározni, amikre Neked szükséged van.

Ezzel a rendkívül hatékony módszerrel gyakorlatilag újrakódolod tudatalattid működését, hogy többé ne állj a saját magad útjába. A folyamat lehetővé teszi, hogy tudatalattid innentől kezdve ne gátakat szabjon Neked, ne visszafogjon, hanem legerősebb támogatód, igazi belső motivátorod legyen.

Ezeknek a mélyen gyökerező okoknak a feltárása hosszú évekterápiáját , kezelései t képes megspórolni egyet len (összetettebb problémák esetében maximum 3) ülés során.

A kulcs az, hogy hipnózisban elcsitítjuk éber, kritikus elménket és hagyjuk, hogy a tudatalattink elénk tárja azokat az okokat, amiket tudatos állapotban minden erőnkkel igyekszünk elfedni önmagunk elől.

Helyszín: Személyesen / Zoom-on
Időtartam: Kb. 2-2,5 óra

4

Egyedi, személyre szabott transzformációs hanganyag

A változás úgy lehet igazán tartós, ha nem csak ott helyben, az ülésen foglalkozunk vele. Mivel az előző lépésben olyan problémákat tártunk fel, amik akár több évtizede az életed részét és észrevétlenül is a működésed alapját képezik, ezért fontos elmélyíteni a változást.

Hogy új programod minél mélyebben, minél tartósabban beépüljön, ezért készítek Neked egy személyre szabott, egyedi hipnózis hanganyagot. A Te feladatod az, hogy ezt legalább 21 napon keresztül minden nap meghallgasd. Képzelj egy csodálatos, rendkívül hatékony relaxációt, ami közvetlenül a tudatalattidhoz beszél és minden egyes szavával elmélyíti Benned azt a változást, amire olyan régóta vágytál. Szeretem ezt úgy megfogalmazni, hogy míg a hipnoterápiás ülés során a megfelelő irányba fordulunk, hogy elindulhassunk egy új úton, addig ezzel a hanganyaggal már kikövezzük, sőt lebetonozzuk Neked ezt az utat. Az utat, ami egészen pontosan, konkrétan az általad meghatározott célhoz vezet. – Hát nem csodálatos? Mindazonáltal Neked kell végig menni rajta! A hipnózis és a saját hanganyagod sem varázsszőnyeg. Te is kellesz hozzá. 🙂 Viszont ha mindketten hozzátettük a saját részünket, elképesztő dolgok várnak Rád!

21 napon keresztül

5

Utánkövető találkozók

A terápiás ülés után, miután megkaptad a hanganyagodat, folyamatosan kapcsolatban maradunk. Legalább 3 alkalommal fogunk beszélni (igény szerint többször), mert figyelemmel kísérem a változási folyamataidat. Fontos tudnod, hogy ebben a 3 hétben mindig fordulhatsz hozzám a kérdéseiddel, végig Melletted leszek az úton.

3 – 6 alkalom
Helyszín: Telefonon / Zoom-on

6

Záró Coaching ülés

Új emberként új célokat tudsz kitűzni! A Transzformációs Terápia Élmény záró ülésén kielemezzük a folyamatot, végignézzük, milyen változásokon mentél keresztül.
Ezúton felállítunk egy új status quo-t és meghatározzuk a következő lépéseket. Hiszen a régi céljaid a régi működésedhez – és annak minden gátjához, korlátjához –
voltak szabva. Itt az idő megújult éneddel egy megújult életet felépíteni!

Helyszín: Személyesen / Zoom-on

Személyre szabott tréning folyamat, terápiás és coaching programok

A nagy ugrás

Hívogat a következő lépés a karrieredben vagy vállalkozást indítanál? 10 hetes transzformációs és business coaching program, hogy végre ne csak álmodozz róla.

Maximális magabiztosság és önbizalom

Mert az önbizalom és a magabiztosság abszolút tanulható képességek, ráadásul ha elsajátítod őket, teljesen új dimenziók nyílnak előtted. Transzformációs terápia és coaching csomag, Rád szabva.

Elengedés, lezárás

Párkapcsolat, munkahely, költözés... Segítek úgy végigcsinálni, hogy bár valaminek vége, mégis a lehető legpozitívabb legyen a változás. Transzformációs terápia és coaching csomag, a Te élethelyzetedre szabva.

Pénztudat

Bőségtudat vs. pénzügyi blokkok, vonzás törvénye vs. kemény munka. Egy rendkívül összetett és izgalmas téma, látványos eredményekkel. Transzformációs coaching csomag a PÉNZ témájában.

Életed legjobb éve

Célkitűzés, tervezés, megvalósítás - fejlődés, öröm és büszkeség. Coaching folyamat vagy Csoportos workshop mert nem csak januárban lehet nagyot álmodni.

Bátorság! Nyilvános beszéd, prezentáció

Felszólalni, prezentálni, kiállni magadért, akár egy színpadon, tárgyalóteremben vagy zoomon... bárhol is kell beszélned, felkészítelek rá. Transzformációs tréning folyamat.(Fogadjunk, hogy a végére élvezni fogod!)

Amit senki nem tud Rólad: A traumán túl.

Nem kell, hogy az egész életedet meghatározza. Itt az idő, hogy feldolgozd, felszabadulj és visszavedd az irányítást, s ezzel végleg magad mögött tudd. <3 Transzformációs terápia, 1-3 alkalom.

Én-marketing & Sikertervezés

Én-kép, mint vállalkozó. Lásd kristálytisztán, ki vagy, majd mutasd meg a nagyvilágnak! Transzformációs business coaching folyamat vagy csoportos workshop.

Egyéni coaching

Amikor úgy érzed, eljutottál egy ponthoz az életedben, ahonnan máshova jutnál, ha egyedül mész tovább és egész máshova, ha van Melletted egy támogató külső erő. Hitvallásom: Egy jó mentor megmutatja merre nézz, de azt nem, hogy mit láss. 5 -10 alkalmas egyéni (life vagy business) coaching folyamat