Szabadulj ki a Pénzügyi Trauma fogságából • Mesterfogások

A csomag tartalma:

1️⃣ Szabadulj ki a Pénzügyi Trauma fogságából minikurzus visszanézhető felvétele

Értéke: 21.000 Ft

2️⃣ A Kapcsolatom A Pénzzel I. – Napló egy 10 napos intenzív program, ami hatalmas lépés lehet az anyagiakhoz kötődő kapcsolatod feltérképezésében.
Értéke: 3.500 Ft

3️⃣ A Kapcsolatom A Pénzzel II. – Munkafüzet mellyel felderítheted és újragondolhatod a tudat alatti működéseidet a pénzzel kapcsolatban
Értéke: 3.500 Ft

4️⃣ Meg tudom csinálni – hanganyag

28.000Ft

Szabadulj ki a Pénzügyi Trauma fogságából mini kurzus visszanézhető felvétele – KORLÁTLAN IDEIG

Kapcsolatom a Pénzzel I. – Napló:

Legtöbben kvázi csak használják a pénzt, elfogadják, hogy van.Néhányan a megszállottjává válnak, mások pedig képtelenek igazán megbékélni vele, hisz folyton hadilábon állnak egymással. Egyvalami viszont mindannyiunkban közös: Amíg élünk, dolgunk lesz a pénzzel. És akár tetszik, akár nem, a pénz lehetővé tesz számunkra olyan dolgokat, amik megszépítik és/ vagy könnyebbé teszik az életünket, s olyanokat, amivel mi is megszépíthetjük vagy megkönnyíthetjük mások életét.

Ezzel a mini munkafüzettel lehetőséget szeretnék teremteni arra, hogy megvizsgáljuk a pénzzel kapcsolatos érzelmeinket, hogy aztán majd eltudjuk különíteni őket. Hogy felismerhessük mi az, ami valóban hozzánk tartozik, s mi az, ami bár valaki máshoz tartozik, valaki mástól jött, mégis saját valóságunkként tekintünk rá. Ez a folyamat segíthet rámutatni arra, milyen energiákat mozgatunk az anyagiak terén, s hogy a várva várt, annyira vágyott bőséget milyen érzésekkel tartjuk távol magunktól.

 

Kapcsolatom a Pénzzel II – Munkafüzet:

Mik azok a tudatalatti korlátozó hiedelmek és hogyan találjunk rájuk, ha egyszer tudat-alatt vannak?

A legegyszerűbben úgy tudnám megfogalmazni, hogy ez az a kishang a fejünkben, vagy csupán egy érzés a testünkben, ami mindig előkerül, amikor egy icipicit is el akarnánk rugaszkodni a megszokottól. Valami, ami csak úgy velünk van, ami a lényünk része, s ami meggátol minket abban, hogy másképp, hogy bátrabban vagy jobban cselekedjünk. Tényszerűnek tűnő gondolatok, érzések halmaza, amikről egyszerűen csak “tudjuk”,hogy így van.

Önkorlátozó hiedelmeink a valóságunkká válnak. Befolyásoljákidentitásunkat, és ezáltal a jövőnket is. Henry Ford egyszer azt mondta:„Akár azt hiszed, hogy képes vagy rá, akár azt hiszed, hogy nem, igazadvan”. Pontosan! A gondolataink teremtik meg a valóságunkat.

Amint a hiedelmeinket beemeljük a tudatosságba, képesek vagyunk megváltoztatni, átírni őket. Úgyhogy itt az idő, hogy új, hasznosabb hiedelmeket és egy sokkal gazdagabb identitást válassz Magadnak. 🙂

Maradt még kérdésed? Írj nekem és nagyon szívesen segítek!