Törd át a pénzügyi blokkjaidat Gyosítópálya Csomag

A csomag tartalma:

Az Én Nagy Pénz-Sztorim” Napló
   Értéke: 5.500 HUF

Törd át a pénzügyi blokkjaidat • Hipno-Meditáció
    Értéke: 9.990 HUF

15.490Ft

1.Az Én Nagy Pénz-Sztorim” Napló
   Értéke: 5.500 HUF

A „pénztörténet” lényegében azon gondolatok és érzelmi lenyomatok gyűjteménye, amelyeket a pénzről, gazdagságról, vagyonról és mindezek megteremtéséről tartasz nyilván a fejedben, a testedben, a tudatalattidban.

Azért fontos felderíteni, hogy mi a Te személyes pénz-sztorid, mert nagymértékben befolyásolja azt, ahogyan gondolkodsz, érzel, cselekszel és reagálsz a pénzzel kapcsolatban. A pénztörténeted nagy része a mindennapokban rejtve van előtted.

Jelenlegi pénztörténetedet nem Te alkottad meg. Sok mai szokásod olyan élményre vezethető vissza, amiről nem Te tehetsz. Az viszont egy csodálatos – és fontos – feladat, s ez már csak a Tiéd, hogy megtanuld átalakítani, újraírni őket.

“Az Én Nagy Pénz-Sztorim” egy 10+1 napos vezetett naplózási és önismereti program, ami abban  segít, hogy
✅     Újraértelmezz minden információt, amit valaha a pénzről kaptál
✅     Megismerd és feldolgozd a hozzá kötődő érzelmeidet
✅     Értékeld azok hatását és megtanulj reflektálni rájuk
✅     Átírd, megreformáld a saját nézőpontjaidat, önbizalmadat és meggyőződéseidet a pénzről.

➡️ A naplót két verzióban kapod meg, hogy akár digitális formában, akár kinyomtatva is használhasd, ahogy Neked kedvesebb.
➡️ A program 11 napnyi vezetett naplózásból, önreflexióból és új nézőpontok megfogalmazásából áll. A napló struktúrájának köszönhetően külső segítség nélkül képes leszel végigmenni a teljes feltárás-megértés-transzformáció folyamaton!
➡️ Ezt megcsinálhatod 11 egymást követő napon, de darabokra szedve is akár.

 

2. Törd át a pénzügyi blokkjaidat • Hipno-Meditáció
    Értéke: 9.990 HUF

Ha valaha is mélyen akartál foglalkozni a fejedben lévő dolgokkal, ha bármikor ki akartad próbálni a tudatalatti programozást, vagy ha nehezen csitítod el az elmédet, mert annyi mindenen ötletelsz egyfolytában, ez a hanganyag a válasz a kérdéseidre.

Ha valaha is azt kérdezted Magadtól, “Mi kéne ahhoz, hogy leválasszam magam a hozott mintáimról és végre szabadon kihasználhassam a bennem lévő potenciált? Elég már ebből a tökölődésből.” , akkor nagyon jó helyen jársz! 🤩

Képzeld el azt, hogy a nap végén lefekszel az ágyba, és ahelyett, hogy megszokásból a telefont nyomogatnád, vagy forgolódnál össze-vissza – mert nem tudsz elaludni, hisz ott zakatol a fejedben már a holnapi irdatlan mennyiségű teendőd -, Te kényelembe helyezed Magad, beteszel egy fülest és átadod Magad a zenének. A zenének és a végtelenül megnyugtató hangnak, ami szinte elringat, lágyan visz magával, és észrevétlenül is kisimítja az idegszálaidat.

Mintha lenne egy szupererőd, ami
✅ miközben felderíti és lebontja a korlátozó hiedelmeidet

✅ és új nézőpontokat épít

✅ olyan szinten képes kikapcsolni, megnyugtatni az elmédet, mintha egy 10 órás, tökéletes alvásra nevztél volna be.

Hogyan működik a Tudatalatti Pénzügyi Blokkok Oldása  Hipno-Meditáció?

Ennek a 30 perces speciális relaxációnak a lényege az, hogy létrehozza azt az agyi állapotot (alfa és théta), amiben az elméd tökéletesen befogadóvá válik az új javaslatokra. Így miközben megnyugtat (vagy akár álomba is ringat), szépen, finoman napról napra segít Neked átprogramozni a tudatalattid mélyén futó mintákat.

A hipno-meditációt a megrendelés után azonnal egy mp3 fájl formátumban tudod letölteni.  És ha már lett egy ilyen szuper szerzeményed, javasolt legalább 21 napon keresztül minden nap meghallgatni.

Maradt még kérdésed? Írj nekem és nagyon szívesen segítek!