Gratulálok, sikeres vásárlás! 

És Te is gratulálhatsz Magadnak 🙂
A „Hackeld Meg a Pénztudatodat Csomag” megvásárlása egy nagyszerű első lépés, amivel azonnal elindulhatsz a pénzügyi szabadság felé vezető úton!

Én pedig nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy Veled járhatom ezt az izgalmas utat.

Emailben már el is küldtem Neked egy Dropbox linket, ahol megtalálod a megvásárolt anyagokat. Izzítsd be az elmédet a teljes nyitottságra és vesd bele Magad a pénztudatod átformálásába!

A „Hackeld Meg a Pénztudatodat Csomag” tartalma:

  1. Klienseim kedvence, a Money Mindset Stretching Munkafüzet, amely segítségével nap mint nap fejlődhetsz és tágíthatod a bőségtudatodat.
  2. A forradalmi megközelítést alkalmazó Napindító hanganyag is, amely minden reggel beállítja az aznapi fókuszodat és képes tágítani a bőségtudatodat – és ez sokkal többet jelent, mint csupán az anyagi bőség.

Ha bármi kérdésed van vagy csak szeretnéd megosztani velem a tapasztalataidat, ne fogd vissza Magad. 🙂  Én itt vagyok, támogatlak, Melletted állok az egész utadon és nagggyon izgatottan várom a fejleményeket!

Büszke vagyok Rád, hogy ilyen céltudatosan foglalkozol a pénzügyeiddel és az életed alakításával. Tudom, hogy fantasztikus eredményeket fogsz elérni!

Szeretettel,
Kata

Ui.: ne felejtsd el megnézni a SPAM mappát is, hátha véletlenül ott landolt az email.

×
×

Cart

Gratulálok!

Sikeresen kitöltötted az űrlapot!

Hamarosan rendelkezésedre bocsátom különleges ajándékaimat a megadott email címeden!

Addig is nézz szét itt is: